5 METHODS TO INCREASE EMPLOYEE PRODUCTIVITY AND EFFECTIVENESS | Training 4.0

Updated: Sep 2
Human resources are always the primary aspect in determining a team's success or failure when running a business. A business's performance can sometimes be determined by measuring and assessing staff output. As a result, large businesses frequently pay a charge to train, support and assist their employees in receiving the finest benefits. Here are five ways to boost and improve worker productivity.


Recognize the worker's aptitude

An employee's capacity to function in, adapt to, or maintain a positive work attitude in the workplace is measured through competency evaluation. The accurate evaluation of each person's capacity has several advantages, including raising interest in the workplace and improving employee productivity and the company's income and quality.


Focus on internal training

Not only does employee training contribute to the company's quality improvement, but it can also inspire employees to give more of themselves to their jobs and the workplace as a whole. More money should be invested in mid-level managers because they are the ones who will be most responsible for communicating the company's vision to subordinates. These managers should also be given a wider perspective of the company and encouraged to develop their leadership and people skills.


Set personal goals for employees

The first step in increasing performance is to communicate to employees the objectives they will accomplish while working for the company. And many businesses use the OKRs (Objectives and Key Results) method. Individual goals for each employee must be based on the objectives of the team and the company. Additionally, they will summarize the work done by those goals at the end of each month. This will make it simpler for businesses to maximize employee performance and provide tailored orientations and jobs that are appropriate for their skills.


Prioritize

Employees can be informed of what needs to be done and given the best and most efficient way to handle the work by listing the tasks that need to be prioritized to prevent stagnation. Help employees develop strategies that can reasonably divide the workload, create a scientific list, deconstruct the objectives, and rank them in order of importance. This will result in reasonable work efficiency.


Culture of feedback and recognition

Everyone wants to be recognized for their efforts, and this includes your staff. The best way to improve employee performance is to evaluate, acknowledge efforts, and take action. Additionally, managers must regularly address employees' areas of weakness to make necessary adjustments.


Want to develop your employee's skills? Want to improve employee productivity and efficiency in the work environment? Training 4.0 solution will help you do just that!


-------Vietnamese-------


TĂNG HIỆU QUẢ VÀ NĂNG SUẤT LÀM VIỆC CỦA NHÂN VIÊN VỚI CÁC PHƯƠNG PHÁP


Khi vận hành một công ty, nhân sự bao giờ cũng là yếu tố cốt lõi làm nên sự thành bại của cả một tập thể. Việc đo lường và đánh giá hiệu suất làm việc của nhân viên đôi khi là một cách để biết được một doanh nghiệp có đang vận hành tốt hay không. Chính vì vậy, các doanh nghiệp lớn thường chi trả một khoản chi phí để đào tạo, hỗ trợ và giúp cho nhân viên của họ có được những phúc lợi tốt nhất. Và sau đây là 5 phương pháp giúp nâng cao và cải thiện năng suất làm việc của nhân viên.


Đánh giá đúng năng lực của nhân viên

Đánh giá năng lực được hiểu là việc đo lường khả năng làm việc, thích ứng hay thái độ làm việc của nhân viên với môi trường doanh nghiệp. Việc đánh giá đúng năng lực của mỗi cá nhân mang lại rất nhiều lợi ích, không những giúp cải thiện hiệu suất làm việc của nhân viên, khơi gợi được hứng thú làm việc, mà còn nâng cao được chất lượng và doanh thu của công ty đó.


Chú trọng đào tạo nội bộ

Việc đào tạo nhân viên không chỉ giúp nâng cao chất lượng doanh nghiệp, đôi khi nó còn khơi gợi hứng thú cống hiến của nhân viên, khiến họ muốn thể hiện và phát triển bản thân nhiều hơn trong môi trường làm việc. Hãy đầu tư nhiều hơn vào các nhà quản lý tầm trung, vì họ chính là nhân lực chủ chốt giúp đưa tầm nhìn của công ty đến với cấp dưới, phát triển các kỹ năng lãnh đạo và nhân sự, điều đó sẽ giúp mang lại tầm nhìn bao quát hơn cho họ về công ty.


Thiết lập mục tiêu cá nhân cho nhân viên

Điều trước tiên khi muốn nâng cao hiệu suất, chính là phải để nhân viên biết được mục tiêu họ sẽ đạt được khi làm việc với doanh nghiệp. Và OKRs (Objectives and Key Results) là phương pháp được nhiều doanh nghiệp áp dụng. Mỗi nhân viên phải đặt ra mục tiêu cá nhân dựa trên mục tiêu của team và doanh nghiệp. Và mỗi cuối tháng họ sẽ tổng kết công việc hoàn thành dựa trên các mục tiêu đó. Việc này sẽ làm doanh nghiệp dễ dàng tối ưu được hiệu suất làm việc, từ đó đưa ra định hướng cụ thể và công việc phù hợp với khả năng của nhân viên.


Sắp xếp thứ tự ưu tiên

Việc liệt kê những công việc cần ưu tiên, tránh dồn ứ cũng là một cách hiệu quả giúp nhân viên biết được việc mình cần làm, từ đó đưa ra cách xử lý công việc một cách đúng đắn và hiệu quả nhất. Hãy giúp nhân viên đưa ra những phương pháp có thể phân chia hàm lượng công việc một cách hợp lý, lập danh sách khoa học, chia nhỏ các mục tiêu, phân cấp thứ tự ưu tiên để mang lại hiệu quả làm việc hợp lý và khoa học nhất.


Văn hóa phản hồi và ghi nhận

Bất cứ ai đều mong muốn những nỗ lực của mình được đền đáp xứng đáng, và nhân viên của bạn cũng không ngoại lệ. Việc đánh giá, ghi nhận những nỗ lực và có những hành động ghi nhận chính là phương pháp hữu hiệu nhất để thúc đẩy hiệu suất của nhân viên. Ngoài ra, các cấp quản lý cũng nên thường xuyên phản hồi những yếu điểm của nhân viên để từ đó đưa ra những điều chỉnh kịp thời.


Bạn muốn phát triển các kỹ năng của nhân viên? Muốn nâng cao năng suất và hiệu quả làm việc của nhân viên trong môi trường làm việc? Training 4.0 solution sẽ giúp bạn thực hiện điều đó!


Come to visit us at: https://www.health-revolution.org/trainings.html

-------------------------------

Contact VSHR Pro Academy now to get detailed information!

📩 Email: proacademy@health-revolution.org

📍 Website: https://www.health-revolution.org/pro-academy.html

#VSHRProAcademy #humanresources #solutions #employer #employee #productivity #effectiveness #recruiting #workplace #hiring #softskill #working #training4.02 views0 comments