MASTER COACHING TO SOLVE MISUNDERSTANDING | By VSHR Pro Academy-Vietnamese Information below-


➡️The demand for HR professionals is increasing, but the supply of qualified candidates is not keeping up. This is because the demand for HR executives and managers has increased in recent years. However, there are not enough people who are trained in HR demanding skills, especially coaching skills.


Companies are caring more about employees’ mental health, and HR professionals who don't have coaching skills are at a disadvantage. By lacking coaching knowledge, they cannot show enough sympathy to other employees who are in need. It leads to dissatisfaction inside the company’s workforce as a consequence. The employees’ motivation will be negatively affected and the company’s results will be decreased in the long term.


✅Coaching is not just about giving feedback, but also about showing empathy and understanding as well as being able to motivate people to achieve their goals. Once HR professionals master this skill, they can solve the problem the employees meet in time and prevent unnecessary misunderstandings.


☕Starbucks is famous for its employee retention policies. They provide workers from all levels with coaching services if needed. Employees can ask to talk to higher position workers about what they're concerned about. This culture contributes to Starbucks’ leadership style and helps the managers understand their members.


🎯 Are you finding an effective HR solution to empower your employees? Contact us to receive the consultation from HR experts: CLICK HERE


-Vietnamese-➡️Ngày nay, nhu cầu cho các chuyên viên trong ngành nhân sự ngày càng tăng. Tuy nhiên, số lượng các ứng viên tiềm năng trong ngành lại không đáp ứng đủ. Nguyên nhân là do các ứng viên nhân sự không được trang bị đủ các kỹ năng cần thiết, đặc biệt là kỹ năng coaching.


Các công ty đang dần quan tâm hơn đến sức khỏe tinh thần của nhân viên mình, và các chuyên gia nhân sự sẽ gặp bất lợi lớn nếu không có kỹ năng coaching. Họ sẽ không thể hiện đủ sự cảm thông với những nhân viên khác khi cần thiết. Hệ quả là lực lượng lao động của công ty lâu ngày sẽ cảm thấy bất mãn và thất vọng về môi trường làm việc. Động lực của nhân viên sẽ bị ảnh hưởng nghiêm trọng và kết quả của công ty sẽ bị giảm sút trong dài hạn.


✅Coaching không chỉ là việc đưa ra feedback mà còn là thể hiện sự đồng cảm và thấu hiểu cũng như thúc đẩy nhân viên đạt được mục tiêu của mình. Một khi bạn thành thạo kỹ năng này, bạn có thể giải quyết kịp thời các vấn đề mà nhân viên gặp phải, cũng như ngăn chặn những hiểu lầm không đáng có.


☕Starbucks nổi tiếng với các chính sách giúp giữ chân nhân viên. Họ cung cấp cho người lao động ở các cấp dịch vụ coaching khi có nhu cầu. Nhân viên có thể nói chuyện với những người ở vị trí cao hơn về vấn đề mà họ đang trăn trở. Văn hóa này góp phần tạo nên phong cách lãnh đạo của Starbucks và giúp người quản lý thấu hiểu nhân viên của mình.


🎯 Bạn đang tìm kiếm một giải pháp để củng cố hệ thống nhân sự của công ty? Liên hệ ngay với VSHR để nhận được tư vấn từ các chuyên gia đầu ngành: TẠI ĐÂY 

Are you looking for an HR strategy to strengthen your organization's employer branding? Please contact us via:

#VSHRProAcademy #business #human #resources #professional #career #PeopleEmpowerment #HRAudit #ProHRAudit #HRSkill #coaching #coachingskill #coachingforHR #businessgoal


3 views0 comments